Byd velkommen til medstifteren i LL Events

Byd velkommen til medstifteren i LL Events

Det er med stor glæde at jeg kan byde velkommen til min medstifter i LL Events Louise Hertz. Louise medbringer en fantastisk energi og er fyldt af gode ideer til events.  Jeg ser derfor Louise som en stærk støtte i udviklingen af kommende events. Vi har allerede flere ideer i støbeskeen, så hold derfor godt øje med vores hjemmeside og Facebook side.

Som noget nyt har Louise startet et dating forum “kun for kvinder” med titlen date min dude”. Det blev oprettet fordi der går så mange søde kvinder og mænd rundt, der aldrig får chancen for at møde hinanden.

? Her kan du som kvinde, lave en personlig anbefaling på en single fyr du kender og kan stå 100% indenfor. Han skal selvfølgelig være med på ideen ?
Andre kvinder kan tjekke og læse din anbefaling og tage kontakt til vedkommende, hvis de kan se de opfylder de søgekriterier du ligger ud”

Læs mere på https://www.facebook.com/groups/1741106966181451/?fref=ts