Velkommen til Vestergaard It & Foto

Velkommen til Vestergaard It & Foto

Det er med stor glæde at vi i LL Events kan byde velkommen til vores nye samarbejdspartner Vestergaard It & Foto som er ejet af Torben Vestergaard Nielsen

Vestergaard It & Foto er et lokalt firma som tilbyder reperationer af PC og Mac computere. Har du en Iphone og skærmen går i stykker, kan han også klare dette og det samme gælder for Ipads og visse smartphones.

Derudover er en af Torbens store interesser fotografering, som er et af firmaets spidskompetencer. Af den grund er vi i LL Events glade for nu at have tilknyttet en fotograf ved vores kommende events eller når I ønsker vi skal arrangere jeres fødseldag, konfirmation eller bryllup

Vestergaard It & Foto kan kontaktes på:

https://www.facebook.com/VestergaardIT/ eller på mobil: 52 42 02 06