Samarbejdet med Fjord Line giver nye muligheder

Samarbejdet med Fjord Line giver nye muligheder

Hos LL Events kigger vi hele tiden efter nye muligheder for at arrangere events. Det er os derfor en stor glæde, at vi har indgået et samarbejde med Fjord Line.

Fremadrettet betyder dette nu at vi kan tilbyde større og mindre events til både privat personer og virksomheder. Vores events vil blive afholdt på færgerne MS Stavangerfjord eller MS Bergensfjord, som har nogle fantastiske faciliteter.

Et af vores faste arrangementer på færgerne bliver et 2 dages intensivt vinseminar , som er henvendt mod erhverv som ønsker at styrke deres medarbejderes viden i forhold til vinens ABC. Lars som har 15 års erfaring i salg af vin vil guide jer igennem vinens verden.

I kan læse mere om dette og de kommende arrangementer i den nærmeste tid, enten her eller på vores Facebook side http://www.facebook.com/LLEvents2016/

Foto: Fjord Line via Espen Gees