Skal efterårs hyggen indeholde Speed Dating

Skal efterårs hyggen indeholde Speed Dating

Efteråret er der hvor aftenerne bliver mørkere og længere, men det kan også være en tid hvor hyggen opstår. I stedet for at blive trist over sommeren er væk, så kunne man udnytte efteråret til at lave noget med sin kæreste. Det kunne være at lave en filmaften midt i ugen, tæppet frem og lidt snacks på bordet, gerne chokolade, som jo er de fleste kvinders favorit. Eller sluk mobilen og gå en tur i skoven eller ved havet, snakken går meget lettere når man er offline. Det kunne også være en aften med jeres egen kokkeskole, hvor i hver især laver hinandens yndlingsret og serverer den for hinanden.

Hvis du synes det her lyder spændende men mangler en at opleve det med, så er det da en god grund til at deltage i vores Speed Dating, kan jo være at du møder en som du kan dele din egne oplevelser med.

Vi er nu lige nu ved at finde det helt rigtige lokale i Aalborg til vores aftener med Speed Dating, det skal jo gerne være kærlighed på en ny måde.

Når stedet og datoerne er bestemt, så vil der blive lagt information ud herinde og på vores sociale medier, Facebook og Instagram.

Vi glæder os til at tage imod jer til efteråret