En messe med et godt formål

En messe med et godt formål

Sammen med en masse spændende start up virksomheder havde LL Events fået en stand på messen Danalive. Det var vores første og derfor en deltagelse med mange forventninger til hvordan dagen skulle forløbe.

Messen levede op til alle forventningerne, ikke mindst takket være den måde Hans Christian fra IværksætterDNA kan samle folk og deres virksomheder. Mange af virksomhederne havde vi mødt ved tidligere arrangementer igennem IværksætterDNA. Det blev også til nye og spændende bekendtskaber.  Derfor blev det virkelig bekræftet hvor meget et netværk og det at netværke, kan betyde for en virksomhed.

Det er gennem netværk man kan skabe sin vækst, som eventbureau er det utroligt givende at have samarbejdspartnere som Fjord Line og Arena Nord, der har faciliteterne til at give en oplevelse udover det sædvanlige.

LL Events formål med denne messe var at give virksomheder et overblik over hvilken type af arrangementer vi kan skabe. I de kommende uger vi vil arbejde på at sammensætte attraktive pakker til virksomheder eller private der ønsker en særlig oplevelse.