“Ikke alle af os kan gøre store ting. Men vi kan gøre små ting med stor kærlighed.”

“Ikke alle af os kan gøre store ting. Men vi kan gøre små ting med stor kærlighed.”

Vi indrømmer gerne der har været stille på siden, men det skyldes simpelthen at vi har været i arbejdstøjet for at kunne starte 2018 ud med et brag.

I første kvartal af det nye år vi vil diske op med lidt godter i form af vinskolen og dating på en ny måde. Vinskolen vil være et tilbud til 2 grupper, dem der er helt grønne i vinens verden(for nu at bruge et udtryk fra den verden) Samtidig er det for dem der kan lidt og gerne vil vide mere. Vinskolen vil kunne følges i Aalborg, Hjørring og Frederikshavn. Der kommer mere info ud omkring disse arrangementer samt vinskolen.

Næste punkt”ta da da er Dating på en ny måde ” Vi vil gøre op med de mange udfordringer som singler møder i jagten på deres store kærlighed. Ofte går dates i vasken på grund af beslutninger træffet alt for hurtigt eller misforståelser. Desværre viser den travle hverdag sig også i datingverdenen. Derfor vil vi prøve at skabe nogle rammer for singlerne, som vi mener kunne gøre en forskel. Hvordan det lige kommer til at ske vil blive afsløret herinde i det kommende tid.

Fra januar måned af vil LL Events være en del af Virtu Business Club. Virtu Business club er en del af det danske cykelhold Team Virtu Cycling. Holdet ejes af Bjarne Riis, Lars Seier og Jan Bech. LL Events bliver en del af dette cyklende netværk for at kunne give jer flere oplevelser på den 2 hjulet som er så populær i Danmark.