Spinning for kræftramte børn

Spinning for kræftramte børn

Sidste år startede Team Bodenhoff for første gang deres Danmarkindsamling i Nordjylland. Indsamlingen foregår ved at Claus Bodenhoff og tilmeldte ryttere kører gennem udvalgte danske byer for at samle ind til fordel for Børnecancerfonden. Sidste år besluttede vi i Frederikshavn at støtte Team Bodenhoff, der blev lavet et arbejdsudvalg bestående af LL Events, Dan Kobberup, formand for Frederikshavn Handelsstandsforening “Frederik” og Susanna Nordentoft receptionschef på Hotel Herman Bang. Rico Eiersted fra C2C støttede med at lave hele løbspogrammet for Danmarkstouren. Sidste år fik vi sammen indsamlet 36.486. kr.

Vi er derfor rigtige glade for igen at arrange velgørenhedsspinning til fordel for Børnecancerfonden lørdag den 17 august. Vores mål og ambition for i år er at tredoble LL Events indsamlingsbeløb i forhold til sidste år.

Vi er så heldige at Sportscenter Nord igen har været så fantastiske at udlåne deres spinningssal med topmoderne spinningcykler. De 2 instruktører fra sidste år Thomas Kruse og Dennis Marquardt har igen meldt sig klar. Der vil blive lagt yderligere information op.